Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor levering van producten door De Koffie Broers.
Wezelkoog 12, 1822 BL Alkmaar.

Herroeping

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking niet geopend is i.v.m. hygiëne.
  • Bij het openen van de verpakking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
  • Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar De Koffie Broers zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Koffie Broers geretourneerd worden.
  • Een bestelling kan worden geretourneerd aan het volgende adres: De Koffie Broers, Wezelkoog 12 1822 BL Alkmaar.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@dekoffiebroers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.